CHP İl Binasına vatandaşlar tarafından yapılan yumurtalı saldırı üzerine CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş'in yaptığı o açıklama;

"KEM SÖZ DUYMAK İSTEMİYORSANIZ KEM SÖZ SÖYLEMEYECEKSİNİZ!

Dün AKP Genel Başkanının Genel Başkanımız hakkında sergilediği ve artık kendisiyle özdeşleşen seviyesiz üslubunun yeni bir örneği tüm Türkiye’nin gözleri önünde gerçekleşti. Bu hakaret dolu görüntüleri parti logolarıyla servis edenler bunları görmezden gelip haysiyet cellatlığına soyunmaya cüret ediyorlar, tek başına bu bile AKP seviyesizliğinin bir örneği olarak önümüzde durmakta. Yunan işgali başarısız oldu diye üzülen, kurtuluş mücadelemizde İngiliz saflarında olan 6. Filoyu kıble yapıp namaz kılan ağa babalarınız Cumhuriyet Halk Partisi’ni inandıklarını söylemekten alıkoyamamışken sizler vız gelirsiniz. Sizin çakma milliyetçiliğinize, sahte millet sevginize önce içinizdekiler inanmıyor, bu kavramların sizin için saray düzenini sürdürmenin basit argümanları olduğunu görüp sizi terk ettiler. Sizde görüyorsunuz ve panikliyorsunuz biliyoruz; evet gidiyorsunuz hazırlanın ! HESAP VAKTİ YAKLAŞIYOR !

SARAYDAN İŞARET GELMEDEN ADIM ATAMAYANLARSINIZ

Dünyanın en çok çay içen ülkesinde ÇAYKUR’u zarar ettirme başarısını gösteren liyakatsizlerin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendisini ödüllendirene yaranma çabası malumumuzdur. Aynı liyakatsizlerin kendi yardımcısını bile seçemeyip dışarıdan atamasını beklediğine bu süreçte düştüğü komik duruma hep birlikte şahit olduk. Sizler yandaş medyanız, besleme STK larınız, liyakatsiz kadrolarınızla iki dudaktan bir kelam çıkmadan adım atamayan koltuğa güç veren değil koltuktan güç alansınız, benliklerini ve belleklerini dahası kendi varlıklarını hiçe sayanlarsınız.

ALIŞACAKSINIZ, İSTEMESENİZ DE ALIŞACAKSINIZ

Alışacaksınız beyler, bayanlar alışacaksınız. Küfredince küfredilmeye, insanları horlayınca horlanmaya , dışlayınca dışlanmaya alışacaksınız. Alışacaksınız ve alışmalısınız ki ötekileştiren , kendini üstte gören egonuz sıfırlansın. Cumhuriyet Halk Partisi tüm üye ve örgütleriyle tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün ve yarında inandıklarını söylemekten, yapmaktan geri durmayacak ve siz BUNA DA ALIŞACAKSINIZ !"