HALK54.COM/Zeynep Eda ATEŞ'in haberi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Cumhuriyet’in 97’nci yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılmak üzere Sakarya’da bir dizi temaslarda bulundu.

Sakarya’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Nazlıaka, Adapazarı Atatürk Parkı'ndaki Şemsiyeli Bahçeli'de partililer ve vatandaşlarla buluştu. CHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı buluşmada CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş konuşma yapacağı esnada elektriklerin gitmesiyle tansiyon yükseldi.

Elektriklerin kesilmesine sert tepki gösteren Başkan Ecevit Keleş, “Büyükşehir Belediye Zabıta Müdürlüğünü aradık. Dedik ki elektrik arızalı. Tamam dedi. Sonra elektrik verdiler. Halkın ayakta olduğunu bu kabuğun kırılacağını bildiklerinden dolayı ne yazık ki bir elektriği bile bize hor gördüler. O belediye bizim belediyemiz. Onun vergisini biz ödüyoruz. Onların maaşını biz ödüyoruz. Onlar bizim memurlarımızdır. Bu noktada hiçbir zaman böyle bir terbiyesizliğe gönül koyamayız. Bunun hesabını da bir kenara yazdık ve gün gelir hesabını sorarız” dedi.

Başkan Ecevit’in ardından konuşma yapan Nazlıaka ise “Değerli başkanım tonlamayı verdi ama ben o tonlamanın üzerine çıkacağım, korkmuyoruz, sinmiyoruz, susmuyoruz onlar korksunlar, halktan korkanlar işte böyle elektriği keserler. Halkın sesini duymak istemeyenler, konuşanları susturmaya, bastırmaya çalışırlar ama biz yüreğimizle buradayız. Hiçbir yere gitmiyoruz. Gerekirse tek tek herkese anlatırız ama asla ve asla sesimizi kısmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonuna doğru açıklama yapan Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, elektrik kesintisi ile ilgili bir yanlış anlaşılmanın olduğunu belirtti.