İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İl Başkan Yardımcıları Fatih Akgün, Gökhan Kaçar, Tayfun Zeki ve Selahattin Mungan İlçe Başkanları ile bir araya geldi. Eksiksiz katılım gösterilen toplantıda İlçe başkanlarını dinleyen Kılıçaslan önemli açıklamalarda bulundu. 

ADIM ADIM İKTİDARA YÜRÜYORUZ
Kılıçaslan, “İYİ Parti kurulduğu günden bugüne çok yol aldı. Siyasetin dilini yumuşatmak, insanları ötekileştirmemek üzerine inşa ettiği siyasi dil ile halkımızın ilgisini gördü. Bu ilgi her geçen gün artmakta. Biz sadece bir muhalefet partisi değiliz. Biz iktidara emin adımlar ile yürüyen bir muhalefet partisiyiz! Bu çok önemli bir nokta. Bu bilinç ve sorumluluk ile hareket etmeliyiz. Bu sebep ile muhtemelen gerçekleşecek bir erken seçime her daim hazır olmalıyız." dedi.

Toplantıda İYİ Parti’nin büyümesi ile birlikte sorumluluklarının arttığını hatırlatan Kılıçaslan, toplantıda alınan kararların etkili şekilde uygulanmasının takipçisi olacaklarını söyledi. 

ÇALIŞACAĞIZ BAŞARACAĞIZ
Kılıçaslan, "Karar almak önemli bir konu. Ancak alınan kararı uygulamak ve sonuçlarını alabilmek çok daha önemli. Bu sebep ile her geçen gün büyüyen partimizi enerjik ve aktif tutmak için daha çok çalışacağız. Daha çok insana dokunacağız ve başaracağız. Değerli ilçe başkanlarım, Bu gün buraya eksiksiz katılım sağlamanız, saatler süren toplantıya verdiğiniz katkı ve yeni fikirleriniz ile görmekteyim ki biz bu işi çok daha kısa sürede başaracağız. Milletimize vatanımıza hizmet etmekteki bu azim ve isteğimizin karşısında hiç bir şey duramayacak” dedi.