BU DURUMU ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL
Kılıçaslan: ''Pandemi süreciyle uzun zamandır kapalı olan veya kısıtlı hizmet veren cafe ve restoranların bugün geldiğimiz noktada artık dayanacak güçleri kalmamıştır. Birçok ilde, pandemi haritasında kırmızı olduğu halde cafe ve restoranlar açık olmasına rağmen şehrimizdeki işletmecilerimize bu durumun reva görülmesini anlamak mümkün değildir.'' diye ifade etti.

ESNAFA YÜZÜSTÜ SÜRÜNMEK LAYIK GÖRÜLDÜ
Sakarya'da Bir çok işletmenin turuncu olmasını dört gözle beklediğini belirten Kılıçaslan: '' Bugün birçok işletmemiz ve çalışanları haritadaki rengin turuncuya dönmesi neticesinde umutla hazırlık yaptılar. Şehrimizin makûs tarihi buymuş gibi tekrar bizim esnafımıza yüzüstü sürünmek layık görüldü. Hemşerilerimizden beklenen sağlık kurallarına uyarak hastalık oranını düşürmesiydi ve kıymetli hemşerilerimiz kurallara uyarak bu oranları 90’a düşürerek elinde geleni yaptı.''dedi

BİR TANE 'BU DOĞRU DEĞİL' DİYEN YOK MU?
Kılıçaslan: ''Ben şimdi bu kararı verenlere sormak istiyorum; Bu şehrin insanlarından daha ne istiyorsunuz? Aynı durumdaki hatta kırmızı olan şehirlerde işletmeler açıkken bizim esnafımızın kısıtlı halde hizmet vermesini hangi izaha ve izana sığdırıyorsunuz? Bir tane bu doğru değil diyen karar alıcı mı yok, yoksa onların sözüne kıymet mi verilmiyor? Bu garabet durumun biran önce son bulmasını ve esnafımıza rahat nefes aldıracak kararlar verilmesini bekliyoruz.'' diyerek sözlerine son verdi.