Kılıçaslan, Perşembe günü de doğup büyüdüğü Karasu’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve İl Başkan Yardımcıları Fatih Akgün, Selahattin Mungan ve Gökhan Kaçar’ın da eşlik ettiği ziyaretler sırasında birçok esnafla konuşularak dertleri dinlendi. 

Sohbet ettikleri esnafların neredeyse tamamının büyük sıkıntı içinde olduğunu belirten Kılıçaslan “ Karşılaştığımız tablo, bizim için sürpriz değil. Pandemi öncesinde başlayan ekonomik darboğaz, pandemi ile birlikte dayanılmayacak hale gelmiş. Birçok esnaf devlet desteği alamamış. Bazıları destek almış olsa da bunun yetersizliğinden yakınıyor. Neticede alınan paraların kredi olduğunu ve ödeme zamanının geldiğini, fakat bu ödemeleri yapacak imkanları olmadığını söylüyorlar. 5 müteahhitin trilyonluk vergi borçlarını bir kalemde silen Ak Parti iktidarı’nın, mevzu esnaf olunca kör, Sağır  dilsiz olmasından yakınıyorlar. Karasu’da yüzü gülen esnaf kalmamış. Gülen nezaketinden, “şükür” diyen de imanından, inancından şükrediyor. Ak Parti ve küçük ortağının ülkeyi içine soktukları bu bataktan kurtarabileceklerine kimsenin inancının kalmadığını gördük” diye konuştu. 

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Kılıçaslan ve İYİ Parti heyeti, Genel Başkan Meral Akşener’in de en kısa zamanda Karasu’ya geleceğini ve esnafı bizzat dinleyerek sorunlarını Ankara’da seslendireceğini söyledi. 

İYİ Parti yöneticileri yaklaşık 5 saat süren ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.