İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl Başkan yardımcıları Fatih Akgün, Naci Kıral ve İlçe Başkanı Akın Özdemir ile birlikte Ferizli'de esnafı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Gerçekleşen ziyarette İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve beraberindeki heyet MHP eski İlçe Başkanı ve Ferizli Belediye Meclis üyesi Zeki Karedeniz, MHP eski İlçe Yöneticisi Serhat Hıra ve Ferizli esnafından Hidayet Kahya’yı da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

"ESNAF DERTLİ"
Pandemi nedeniyle dertli olan esnaf, siftah yapmadan kepenk kapadığını, vergi ve sigorta borçlarını ödeyemediklerini, kira, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını dahi ödeyemediklerini belirtti. Esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinleyen İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan esnafın zorda olduğunu belirterek: ''Bir yandan Genel Başkanımız Meral Hanım Türkiye’yi dolaşarak esnafın derdini dinlerken biz de yerelde esnafımızın ve işverenlerimizin sorunlarını dinliyoruz. Ziyaretlerimizle esnafımızla uzun uzun sohbet ettik. Yapılan ziyaretlerde esnafın siftah yapmadan kepenk kapattığına şahit olduk. Vergi, sigorta borçlarının ödenmediğini kaydeden esnafımız elektrik, su, doğalgaz, faturalarını dahi ödeyemediklerini söylüyor. Çok acı bir durum. Esnafımız bitmiş durumda.'' diye belirtti.

"DAYANACAK GÜÇ YOK"
Esnafın dertlerini yerinde dinlemeye çalıştıklarını belirten Kılıçaslan: ''Vatandaşın da alım gücü kalmadığı için esnaf çareyi personel çıkartmakta bulmuş. Banka kredi borçlarını ödeyemeyen esnafımızın durumu içler acısı. Esnafın artık dayanacak gücü kalmamış.” dedi. 

Kılıçaslan ayrıca geçtiğimiz günlerde Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görürken vefat eden  Anavatan Partisi (ANAP) Belediye Eski Meclis üyesi Osman Sağır'ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.