İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, 103 emekli amiralin yayınladığı sözde bildirisine ilişkin, "sebep olduğunuz infialin de sorumlusu olursunuz" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan: '' İYİ Parti olarak Millet iradesine yönelik her türlü darbe, tehdit ve imaya dair tavrımız bellidir. Demokrasi ve milli egemenliğe karşı her girişimin dün olduğu gibi bugün de yarın da karşısındayız. Bize göre Sandık, iktidarı değiştirecek tek meşru araçtır. İfade özgürlüğü anayasal bir hak olsa da ne söylediğiniz kadar nasıl söylediğinize de dikkat etmek zorundasınız. Montrö ile ilgili haklı endişelerinizi haksız bir üslup ile ve toplum hafızasındaki meşum deneyimleri hatırlatacak şekilde söylerseniz, sebep olduğunuz infialin de sorumlusu olursunuz '' diye belirtti.

Kılıçaslan: ''Bugün milletin gündemi, kötü giden ekonomi ve yoksulluktur. Herkesin üzerine düşen sorumlulukla ülkenin gerçek ve güncel sorunlarına odaklanmaları vazgeçilmez bir gerekliliktir. Buradan bir kez daha belirtmek isteriz ki, İYİ Parti devlet yönetiminde Millet iradesinden başka hiçbir gücün varlığını kabul etmez ve etmeyecektir. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz '' diyerek sözlerine son verdi.