Cumartesi günü Kocaali İlçesi Demiraçma Mahallesinde meydana gelen sel felaketinden dolayı birtakım ziyaretler gerçekleştiren İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, “Rabbim, daha büyük doğal afet ve felaketlerden bizleri korusun” dedi.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Cumartesi günü Kocaali İlçesi Demiraçma Mahallesinde meydana gelen sel felaketinden dolayı birtakım ziyaretlerde bulundu. Başkan Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Kocaali İlçe Başkanı Kemal Din ve İlçe Yöneticileri ilk olarak Demiraçma Mahalle muhtarı İlyas Yılmaz ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Kılıçaslan can kaybının olmamasının önemli olduğunu belirtti. Başkan Kılıçaslan: “Hamdolsun ki can kaybı yaşanmamış. Rabbim, daha büyük doğal afet ve felaketlerden bizleri korusun”dedi. İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve SASKİ Genel Müdürü  Yiğit Turan’dan kurtarma ve temizlik çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.