HERKES KATILABİLİR
YRP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe öncülüğünde ‘Milli Siyaset Akademisi’ çalışmasının yapılacağını da duyuran Başkan korkmaz, “Kocaeli başta olmak üzere Bursa, Sakarya, Çanakkale, Yalova, Bilecik, Balıkesir ve Düzce illerinden ilki yapılacak. Milli Siyaset Akademisi Programı 13-14-15 Kasım tarihleri arasında Bolu Sarot Termal Park Tatil Köyü'nde gerçekleştirilecek. Milli Siyaset akademisine 18 yaşını doldurmuş herkesin, parti üyeliği aranmaksızın, katılabilir.”dedi

BAŞARI BELGESİ VERİLECEK
Katılımcılar, aldıkları derslerden program sonunda sınava tabi tutulacaklar ve başarılı olan katılımcılara Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan imzalı başarı belgesi ile 'Uluslararası Yeni Pazar Üniversitesi' onaylı, Siyaset Bilimi, Siyasal Tarih, Yeni Dünya Düzeni ve Sosyal Medyanın Etkisi, adlarında 3 adet resmi sertifika verilecek.

MİLLİ SİYASET AKADEMSİ’NE NASIL KAYIT OLUNUR?
Başkan Kokmaz yaptığı açıkamada, “ Milli Siyaset Akademisi’ne 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir. Eğitim programına katılabilmek için katılımcıların 9 Kasım 2020 tarihine kadar www.millisiyasetakademisi.com adresi üzerinden online başvuru yaparak ya da il ve ilçe başkanlıklarına bizzat başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Online Başvuru yapacak katılımcıların; sisteme banka dekontu, resim ve ön-arka fotokopisi çekilmiş nüfus cüzdanını yüklemeleri gerekir. Bireysel başvuru yapacak katılımcılarımız İl ve İlçe başkanlıklarımıza gelirken yanlarında başvuru formu, kimlik belgeleri, 1 adet resim ve banka dekontu ile gelmeleri yeterli olacaktır.” dedi.

DERSLERİ KİM VERECEK?
Milli Siyaset Akademisi’nde verilecek derslere de değinen Korkmaz: ” Milli Siyaset Akademisi Eğitim Kampı'nda dersleri verecek isimler de netleşti. Buna göre, 'Siyasi İletişim Teknikleri' dersini Uzman Klinik Psikolog Mikdat Ertem sunacak. 'Devlet ve Bürokrasi Yönetimi' konusunu, Gelir İdaresi Eski Başkanı YMM Mehmet Akif Ulusoy anlatacak. Önce Ahlak ve Maneviyat düsturu ile siyaset sahnesinde yer alan Yeniden Refah Partisi mensuplarına 'Nefis Terbiyesi' dersini ise Dr. İhsan Şenocak aktaracak. Milli Siyaset Akademisi'nde 'Küresel Sistemde Siyasal Fikirler' işlevini Doç. Dr. Eldar Hasanoğlu verecek. 54. Hükümetin Devlet eski Bakanı Prof. Dr. Sacit Günbey'de 'Siyasi Tarih ve Milli Görüş'ün Etkileri' konusunu işleyecek.” dedi.

SON DERSİ ERBAKAN VERECEK
Milli Görüşçülere son ders, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dan olacak. Erbakan sunumunda 'Neden Siyaset' konusuna değinecek ayrıca katılımcılara kendi imzasıyla bir başarı belgesi de takdim edecek. Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı Siyasi İşler Başkanı Mustafa Korkmaz; “Bilhassa il ve ilçe teşkilatlarımızın yoğun bir katılımla destekleyeceğini beklediğimiz Milli Siyaset Akademisi’ne son başvuru tarihi 9 Kasım 2020. Partimizden veya parti dışından dileyen vatandaşlarımızın katılabileceği eğitim programı 13-14-15 Kasım tarihleri arasında Bolu Sarot Termal Park Tatil Köyü’nde gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımızın program ile ilgili detaylı bilgiye www.millisiyasetakademisi.com web adresi üzerinden ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.