TÜRKİYE’Yİ UÇURACAKLARDI, BATAKLIĞA SAPLADILAR
Küçük, yaptığı açıklamada, maalesef Türkiye’de Başkanlık sistemi ile birlikte neredeyse tüm devlet yönetiminde zaaf oluştuğunu belirtti. Bu sistem ile Türkiye’nin artık yönetilemediğini ifade eden Küçük, bu yapısal bozuklukların faturasının her zamanki gibi millete ödetildiğini kaydetti. Küçük “Yeni sistemle Türkiye’yi uçuracaklarını belirtenler 2 yılın sonunda ülkeyi ekonomiden yargıya, sağlıktan eğitime kadar her konuda bataklığa sapladılar. “ diye konuştu.

MİLLETİN ALIN TERİNİ YANDAŞ MÜTEAHHİTLERE VERDİLER
Ekonominin de bu çarpık düzenden etkilendiğini ifade eden Küçük, liyakatin değil sadece akraba ilişkileri referans alınarak teslim edildiği ekonomi yönetiminin yandaş müteahhitlerin ceplerini doldurmaktan öteye geçmediğini vurguladı. Küçük, “Geçiş garantili köprüler ve hasta garantili hastaneler, milletin helâl kazancı olan alın terini milletin cebinden alıp yandaş müteahhitlere vermekten başka bir işe yaramadı. Her sözünde milleti güya ağızından düşürmeyenler, bütün bu yaptıkları yanlışların bedelini millete ödetiyorlar.” şeklinde konuştu.

DENİZİ KURUTTULAR, PANDEMİ FIRSATÇILIĞI YAPTILAR
Salgın sebebiyle maalesef birçok küçük işletmenin kepenk kapattığını ve birçoğunun da bu noktaya geldiğini dile getiren Küçük, iktidarı pandemi fırsatçılığı yapmakla suçladı. Küçük şöyle konuştu: “Hükümetin destek paketi adı altında açıkladığı ancak esnafı ve vatandaşı borçlandırmaktan öteye geçmeyen ilave yük paketi vatandaşın sırtına yüklendi. Sözde destek paketi içinde yer alan, havayolu taşımacılığında KDV ve konutta faiz indirimi gibi milletin mutfağına zerre katkısı olmayan fırsatçı uygulamalarla göz boyamaya çalıştılar. Çünkü deniz artık kurumuştu ve yapabilecekleri sadece bunlardan ibaretti. Çocuklarımızın geleceklerini ve sağlıklarını hiçe sayarak döviz fırsatçılığı yapıp üniversite sınavını bir ay öne çektiler. Milletimiz seçim vakti geldiğinde bu fırsatçılığın hesabını sandıkta soracaktır.”

MİLLETİN SEZSİZ ÇIĞLIĞI BARAJLARI YAKACAK
AK Parti, MHP ve Doğu Perinçek’in oluşturduğu üçlü koalisyonun kendi bekaları için seçim kanunun da değişiklikler yapıp barajın önüne yeni barajlar koyarak millet idaresinin hapsedilmek istendiğinin altını çizen Küçük, milletin sessiz çığlığının bu barajları yerle bir edeceğini söyledi. Küçük ” Gelecek Partisi olarak, Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde ülkemizin âli menfaatleri için çıktığımız bu yolda önümüze bir takım engeller koyuyorlar. AKP, MHP ve Perinçek’in oluşturduğu üçlü koalisyon, kendi bekaları için seçim kanununda değişiklikler yapıp var olan barajın önüne barajlar koyarak milletin iradesini hapsetmek istiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, seçim zamanı geldiğinde milletin sessiz çığlığı bu barajları yerle bir edecektir.” diye konuştu.

KONGRELERE HAZIRIZ
Küçük, Gelecek Partisi’ne halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getirerek teşkilatlanma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü vurguladı. Küçük, “Gelecek Partisi olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi Sakarya'da da teşkilatlanma çalışmalarımız Sakarya halkının yoğun teveccühüyle tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre içerisinde kongre takvimimizi açıklayacağız.” dedi.