Bir otelde uluslararası karma resim ve el sanatları sergisi açılışıyla başlayan şölene Kırgızistan, Ukrayna, Kerkük, Kazakistan, Azerbaycan, Ahıska, Rusya, Irak, Antalya, İzmir, Mersin, Kütahya, Adana, Kars, Bursa, Sakarya, Tokat, Erzurum, Afyon, Osmaniye, Gaziantep, Muğla, Silifke'den 35 plastik sanatlar sanatçısı, 60 şair, ozan ve yerel ses sanatçısı katıldı.

ASKEF Genel Başkanı Savaş Ünal, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı birçok etkinliğe ara verdiklerini belirterek, "Bugün de pandemi kurallarına uygun bir ortamda dünya sanatçılarını Antalya'da bir araya getirdik. Yaşadığımız kentin kültür- sanat yaşamına renk kattık" dedi.

Şehrimizi bu yıl 24. düzenlenen Uluslararası Antalya Kültür ve Sanat Şöleninde Yasmin Korkut temsil etti. 2 gün süren kültür şöleninde Yasmin Korkut'u kadim dostu İYİ Parti Sakarya Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Fatma Kılınçer bir an olsun yalnız bırakmayarak desteklerini sürdürdü.

Sakarya'yı temsilen orada olan yazar-şair Yasmin Korkut birbirinden duygusal şiirlerini söz yaşlarına aktarmanın haklı gururunu yaşattı. Kendisini yalnız kadim dostu İYİ Parti Sakarya Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Fatma Kılınçer' Edebiyata ve sanata verdiği desteklerinden ötürü teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İki gün süren şölene sanat eserleri, sazları, sözleri ve şiirleri ile destek veren sanatçılara teşekkür belgesi sunuldu.