HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Geçtiğimiz hafta "İktidar olmak istemeyen bir yönetimin parti içindeki kör döğüşüne ortak olmak, bununla zaman kaybetmek istemiyoruz" diyip Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ederek Muharrem İnce'nin kuracağı 'Memleket Hareketi'ne katılacağını açıklayan eski CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, Halk54.com Haber Müdürü Nurettin Eryılmaz'a açıklamalarda bulundu.

PARTİ BİNASI ARANIYOR
İlk aşamada resmi olarak partinin kuruluşunu bekleyeceklerini ifade eden Kurtuluş, şuanda kurulacak olan parti için il binası arayışları içinde olduklarını söyledi. Başta Bosna Caddesi civarında bir işyeri aradıklarını belirten Kurtuluş, "Nisan ayı başında parti binasını tutmuş oluruz." dedi.

"ÇOK DÖNÜŞ ALIYORUZ"
Pandemi kuralları çerçevesinde dava arkadaşlarıyla bir araya gelerek yol haritası belirlediklerini aktaran Kurtuluş, ilçelerde de temasların devam ettiğini ifade ederek "Yeni bir siyasi yapıya ihtiyaç vardı. Mali müşavirinden iş adamına, yeni yeni insanlar görev almak istiyorlar. Parti kuruluşunda da yer almak isteyenler var. Yeni insanlardan çok dönüş alıyoruz. İlçelerde de temaslarımız var, görüşmeler yapıyoruz. İlçe başkanlığı için talepler de var." dedi.