Memleket Partisi’nin Muharrem İnce’nin liderliğinde 17 Mayıs 2021 tarihinde kuruluşu ve kurucu il başkanı olarak Fatma Kurtuluş’un görevlendirmesini takiben Sakarya’nın altı ilçesinde örgütlenmesini tamamlayarak olağan ilçe kongrelerini yapmaya başladı.

31 Temmuz'da Adapazarı 1. Olağan Kongresini tamamlayan Memleket Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığına Ali Sarı seçildi. İlçe kongrelerine Ferizli 1. Olağan Kongresi ile devam eden partinin Ferizli İlçe Başkanı İbrahim Turgut oldu. Kongre takvimi Serdivan ilçe kongresi ile devam edecek.

Devam eden kongreler ile ilgili konuşan il başkanı Fatma Kurtuluş "Türkiye’nin geleceği için ortak kaygıları paylaşan, ülkenin geleceği için ortak bir mücadele vermek isteyen Atatürk ile sorunu olmayan herkesle birlikte yürüyeceğiz. Ülke yönetiminde ADALET, LİYAKAT ve ÜRETİM ‘i egemen kılacağız. Bu kararlılıkla örgütlenmemizi ve bunun bir parçası olan kongrelerimizi tamamlıyoruz. İki ay gibi kısa bir sürede geldiğimiz seviye ve halk ilgisi en büyük mutluluğumuzdur. Seçilen ve seçilecek ilçe başkanlarımı kutluyorum.

Bugün milletimizin karşısına, çocuklarımızın geleceğini geri almayı hedefleyen bir bilinç ve kararlılıkla çıkıyoruz.

Adalet, liyakat ve üretim ile geleceğimizi geri alacağız " dedi.