HALK54.COM/Bülent YAMAN
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve ilçe yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz, Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz ve beraberindeki yönetim, AK Parti  Hendek İlçe Başkanlığına seçilen Av. Hasan Serdar Baykal'ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ilettiler. 

MHP'nin hayırlı olsun ziyaretine tam kadro katıldığı dikkatlerden kaçılmazken, ziyarette iki partinin mensupları karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 

Hasan Serdar Baykal, “Bundan sonra birlikte çalışmak istiyoruz. Bizim üzerimize düşen ne varsa açık çek olarak sunuyoruz. Elimizden gelen her türlü gayreti sunmaya hazırız ve sunacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Başkan Babaoğlu ise, “Türk Milletinin kurucusu olduğu Cumhur İttifakı aziz milletimize en güçlü şekilde hizmet etmeye devam edecek. MHP ve AK Parti olarak Cumhur İttifakına en güçlü desteği vermemiz gerekiyor. 2023 yolunda ilçemizi hep birlikte en güzel hizmetlerle buluşturarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olmak zorundayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve liderimiz Sn.Devlet Bahçeli’ye Hendek’ten en güçlü desteği vereceğiz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, ziyaret için Belediye Başkanı Babaoğlu ve MHP heyetine teşekkür etti.