Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.  Yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler adına Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen fuar nedeniyle teşekkür eden Namlı, “Salgın sürecinde  yardım bekleyen kardeşlerimiz için göreve koşan Ülkü Ocaklarının değerli evlatlarına minnettarız. Fuarla ilgili olarak Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Mehmet Yaşar Demirel başımızın tacı olan esnafımız adına bir açıklama yapmıştır. KİSVE ve MUZDARİPLİK kelimelerini ayrı tutarak, diğer açıklamalarında Esnaf Odası Başkanı olması hasebiyle Sn. Demirel’in odasına bağlı bulunan esnafları savunması ve buna hakkı olduğunu düşündük; İl Ocak Başkanımız Sn. Soyhan Sofuoğlu ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Sıtkı Yaz ile cevap vermeme kararı aldık” dedi.

Bu Zamana Kadar Niye Sustunuz?
Gelişmeleri değerlendiren Namlı, “İlçemizde yayın yapan bir haber sitesinde CHP ve Gelecek Partisi ile fuarı ziyaret eden Deva Partisi ilçe başkanlarının açıklamalarını okuduk. Baktığımız zaman  olayı fırsat gören bir zümrenin belediyeye ve Ülkü Ocaklarına yönelik düşmanlığı çok net görülmüştür. Adeta tek elden çıkmış gibi izin veren Belediye Başkanımızı kınayan açıklamalarını okuyunca dertlerinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu Hendekli hemşehrilerimizin ve Hendekli esnafımızın huzurunda deşifre olmuş, alayının maskesi düşmüştür. Çabaların beyhudedir, Ülkücü Kadrolar Hendek’te Teşkilatı ile Ülkü Ocakları ile Belediyesi ile aziz hemşehrilerimiz için tek yürek tek bilek çalışmaya devam edecektir” Bu yardım organizasyonuyla ilgili emeği geçenlerden katkı sunanlardan Allah razı olsun” dedi. 

Namlı konuşmalarının ardından şu soruları sordu:

-Bu zamana kadar çeşitli vakıf ve derneklerin sayısız kermesine sessiz kalırken Organize eden Ülkü Ocakları olunca düşmanlığınızın kaynağı nedir?

-Fuar alanı ziyaret eden Deva Partisi ilçe başkanı pandemi nedeniyle gerekli tedbirler alanda alınmış mı, alınmamış mı?

-Hizmet veren esnaf maskeli, eldivenli, tezgahlar sosyal mesafe kurallarına uygun mu değil mi?

-Pazarların kurulduğu alanın giriş noktalarında Ülkü Ocakları gençlerinin ateş ölçer ile ateş kontrolü yaptığına şahit misiniz?

Ve sosyal medya hesabımda da belirttiği gibi

Ülkü Ocakları yardım KİSVESİ adı altında kermes düzenlemez

Ülkü Ocakları kimseyi muzdarip etmez.