Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Arifiye, Serdivan, Adapazarı, Söğütlü, Ferizli ve Erenler ilçe kongreleri yapılan partide bugün de Kaynarca kongresi gerçekleşti. 

Mevcut başkan Ekrem Baldan’ın tek aday olarak gösterildiği kongrede Baldan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kongreye MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, MHP İl ve ilçe yönetimleri katıldı. MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, “Çok değerli misafirler, öncelikle divanımıza göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi Kaynarca Olağan Kongresi’nin memleketimize, milletimize, halkımıza, Kaynarca’mıza, Sakarya’mıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.

KAZANAN KAYNARCA OLACAK
Bülbül daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongre için gönderdiği mesajı okudu. Bülbül, daha sonra şu ifadelere yer verdi:
 “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik" diyerek; Kaynarca İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Aday gösterilen Ekrem Baldan’ı tebrik ediyoruz. Kazanan Kaynarca olacak” dedi.