HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlık fezlekeleriyle ilgili muhalefetin tutumunu eleştiren Bülbül, “Görünen o ki; CHP lafı evirip çevirse de, sonunda HDP ile birlikte hareket edecek, dokunulmazlıkların kaldırılmasına “Hayır” diyecektir. CHP'den ve Kılıçdaroğlu'ndan beklenen de budur. İP'in ne yapacağı konusu ise büyük bir muammadır. Anlaşılan İP’te işler karışık” ifadesini kullandı.

İP Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarına da tepki gösteren Bülbül, “Siyasi dağılmışlığını, yönünü şaşırmışlığını gizlemek isteyen İP, içinde bulunduğu bataklıktan kurtulmak yerine, MHP’ye çamur atarak sinsi siyasetini sürdürebileceğini zannetmektedir. MHP, İP’in attığı çamurla lekelenmeyecek kadar temiz bir millet eseridir” dedi

“CUMHUR İTTİFAKI HASBİ DUYGULARLA KURULMUŞTUR”
Bülbül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

4 Mayıs 2018 tarihinde Sayın Genel Başkanımız ile Sayın Cumhurbaşkanımız arasında imzalanan protokolde Cumhur İttifakının nasıl ortaya çıktığı, amacının ne olduğu, taraflarının kimler olduğu ve hedeflerinin neler olduğu açık bir şekilde ifade edilmiştir. Bu yönüyle Cumhur İttifakı hesabi olmayıp hasbi duygularla kurulmuş olan ahlaki, şeffaf ve milli bir birlikteliktir.Türk siyasetinde bu vasıflara sahip olan başka bir ittifak bulunmamaktadır.

“MİLLET İTTİFAKI NE SÖYLEYECEĞİNİ ŞAŞIRMIŞ"
Kendini millet ittifakı olarak tanıtan zillet ittifakı; gizli, karanlık ve hesabi bir birlikteliktir. Bugünlerde, gizli ve karanlık ittifaklarının deşifre olmasından kaygılanan bu zevat ne söyleyeceğini ve nereye saldıracağını şaşırmışçasına hareket etmektedir.

ZİLLET İTTİFAKI NE YAPACAĞINI BİLEMEZ HALA GELDİ
6-8 Ekim olaylarında, Türkiye karşılaştığı isyan girişimi sonucunda; büyük acılar yaşamış, büyük zararlar görmüş ve ülkemiz adeta yangın yerine döndürülmüştür. Bu kalkışmanın azmettiricisi olan HDP yönetimi ve milletvekilleri için hazırlanan dokunulmazlık fezlekeleri meclisimize intikal etmiştir. HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıkları ile ilgili fezlekeler, zillet ittifakını telaşa düşürmüş, ne yapacaklarını bilemez hale getirmiştir.

“CHP, HDP İLE HAREKET EDECEK”
Görünen o ki; CHP lafı evirip çevirse de, sonunda HDP ile birlikte hareket edecek, dokunulmazlıkların kaldırılmasına hayır diyecektir. CHP'den ve Kılıçdaroğlu'ndan beklenen de budur.

İP’TE İŞLER KARŞIK, BÜYÜK İKİLEM YAŞANIYOR…
İP'in ne yapacağı konusu ise büyük bir muammadır. Bir yetkilisi çıkıyor, dokunulmazlıkların kaldırılmasına "evet" diyeceğiz derken, bir başka yetkilisi çıkıp, "dosyaları inceledikten sonra karar vereceğiz" diyor. "Evet" diyeceğiz diyen İYİ Parti'nin Gen. Bşk. Yrd., bugün de "Evet demeyecek olanları ifşa ederim ha!.." diyor. Anlaşılan İYİ Parti'de işler karışık.

HDP-CHP ile beraber olmakla, teröre ve destekçilerine karşı Cumhur İttifakı safında yer almak arasında büyük bir ikilem var.

NEREYE SALDIRACAĞINI BİLMEZ BİR HALE GELDİ
Bu sıkıntı öyle bir noktaya gelmiş ki, bugünkü grup toplantısında konuşan Akşener'in muvazenesi bozulmuş, sokak ağzı ile nereye saldıracağını bilmez bir hale gelmiştir. İYİ Parti Genel Başkanı içine düştükleri ikilemin sorumlusu olarak Liderimizi göstererek bühtanda bulunmuştur.

“DERDİMİZ, TERÖRLE İŞBİRLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMAK"
Liderimizin ve partimizin derdi İYİ Parti’yle muhatap olmak veya onu köşeye sıkıştırmak değildir. Derdimiz Beka mücadelesi içinde olan ülkemizin siyasetine kadar sızmış olan terörle işbirliği halinin hukuk yoluyla ortadan kaldırılmasıdır. Bu bizim açımızdan Milli bir sorumluluktur. İYİ Parti Genel Başkanı partisini köşeye sıkıştıranın aslında kendisi olduğunu gizlemeye çalışmaktadır. 15 Temmuz sonrasında hain darbe girişimine “kontrollü darbe” diyen Kılıçdaroğlu’yla, “bölücü başının heykelini dikeceğim” diyen Demirtaş’la beraber olmak, İYİ Parti’nin kendi tercihidir.

BU İTTİFAK İHANETE ÖRTÜDÜR
Üzerinde durulması gereken bir husus da, kendisini milliyetçi olarak tarif eden bu partinin direkt veya dolaylı olarak hdp-chp ittifakı ile birlikte olmayı nasıl içlerine sindirebildiği ve ihanete örtü olabildiğidir.

“MHP LEKELENMEYECEK BİR MİLLET ESERİDİR”
Siyasi dağılmışlığını, yönünü şaşırmışlığını gizlemek isteyen İYİ Parti, içinde bulunduğu bataklıktan kurtulmak yerine, MHP’ye çamur atarak sinsi siyasetini sürdürebileceğini zannetmektedir.MHP, İYİ Parti'nin attığı çamurla lekelenmeyecek kadar temiz bir millet eseridir. Sonuç olarak yapılması gereken, milletimiz kan ağlarken sevinen, sevindiği zaman üzülen terör sevici siyaset odaklarına karşı net ve kararlı bir karşı duruş göstermektir.  MTürk Milletinin bizlerden beklentisi budur.