Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Öğretmenlik kutsal ve bir o kadar da özveri isteyen; insan yetiştirme sanatının adıdır. Bir milletin geleceği, bir devletin bağımsızlığı, bir ülkenin refahı o ülkenin öğretmenlerinin yetiştirdiği nesillerle mümkündür. 

Öğretmenlerimizin kıymeti bir gün ile sınırlı değildir. Öğretmenlerimizin özlük haklarında layık oldukları iyileştirmeler yapılmalı, atanamayan öğretmenler sorunu gerekli çözümler üretilerek gündemden çıkarılmalı, ihtiyaç fazlası öğretmenlik bölümlerinde gerekli sınırlandırılmalar yapılmalı, mesleki yeterlilik ve liyakat alanındaki çalışmalara yoğunlaşılmalıdır. Unutulmamalıdır ki mutlu öğretmenler geleceğin mutlu bireylerini yetiştirir. Yatırımın en kazançlısı öğretmene yapılanıdır. Bu vesileyle başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete ulaşmış tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diler, hayatttaki öğretmenlerimize sağlık ve afiyetler dilerim. Öğretmenler günü kutlu olsun."