BAKAN ALBAYRAK’A RAPOR SUNACAK

Dünya Super Sport Şampiyonu ve eski motosiklet yarışçısı AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, motosiklete getirilen yüzde 10 ek verginin geri çekilmesi için Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a rapor sunacaklarını açıklamıştı.

Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla, “Motosiklete gelen ek vergilerle ilgili hazırladığımız raporu tamamlamak üzereyiz. Bu hafta sonu MOTED temsilcilerimizle birlikte, Hazine ve Maliye Bakanımıza raporu sunacağız” açıklamasında bulunmuştu.

“BİR RAPORDA SAKARYA İÇİN BEKLİYORUZ”

CHP Sakarya İl Başkanlığı sosyal medya hesabı üzerinden Dünya Super Sport Şampiyonu ve eski motosiklet yarışçısı AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun açıklamasına cevap niteliğinde açıklama yaptı. CHP Sakarya İl Başkanlığı yaptığı açıklamada Sakarya içinde bir rapor hazırlamalarını beklediklerini belirttiler.

CHP Sakarya İl Başkanlığı’ndan yapılan paylaşımda; “Millet virüsle, ekonomik sıkıntılarla uğraşırken sesini duyamadığımız AK Partili Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu motosiklet satışlarına getirilen yüzde 10 ek verginin kaldırılması için Hazine Bakanı damat Berat Albayrak ile görüşecek. Görüşmede MOTED ile birlikte hazırladıkları raporu sunacaklar. Sakarya adına, garibanlar adına bir kelamını, bir raporunu görmediğimiz AK Parti vekilinden bir rapor da Sakarya'nın (kendisinin seçeceği herhangi bir) sorunu için bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.