AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı İlçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Çökekler, Budaklar, Abalı ve Kavaklıorman mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Atabek’e AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Özbay, Belediye meclis üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları eşlik etti.

Ziyaretlerde mahalle muhtarları Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’e mahallelerindeki sıkıntıların ve ihtiyaçların bilgilerini aktardı.

Milletvekili Atabek, “ Bugün çok bereketli bir gün oldu Adapazarı ilçemizin 4 mahallesinde vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geldik. Salgın döneminde uzun zaman kapalı kalan ve 1 Haziranda yeni normalleşme sürecinde açılan mahallelerimizdeki kahvehanelerimizin açık alanlarında ‘Kahve Sohbetleri’ kapsamında mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. Sıkıntılarını ve isteklerini değerlendirdik. Yaptıkları işlerinde kolaylıklar dileyerek, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik.” dedi.