Memleket Hareketi'nin Sakarya gönüllüleri Erden Meriç, Cihat Açıkgöz, Ahmet Bayram ve Nizamettin Yıldız, Muharrem İnce'yi ziyaret etti. Samimi ve sıcak şekilde gerçekleşen görüşme 30 dakika sürdü.

Ziyaretin ardından  Sakarya Memleket Hareketi gönüllüleri adına açıklama yapan Erden Meriç, "Kendisi çok yoğun olan çalışma temposu arasında bizleri kırmayarak kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Kendisine Sakaryada ki memleket hareketi gönüllü arkadaşlarımızın selamlarını ve sevgilerini ilettik. Kendiside Türkiye genelinde 81 ilde ve yurt dışında oluşan gönüllü arkadaşlarımızın çalışmalarını ve Sakaryadaki oluşumuda bildiğini, izlediğini ve bu çalışmalardan çok mutlu olduğunu söyledi." dedi.

Meriç, "Görüşmemizde Sayın Muharrem İnce ye Sakaryadaki memleket hareketi gönüllüler grubumuzdan bahsettik. Sakaryadaki memleket hareketi gönüllü arkadaşlarımızın, daha önce üyesi oldukları partilerden bütün ünvan ve sıfatlarını bırakarak istifa eden ve hiç bir partiye üye olmayan yan yana yürüyen ve hiç bir şekilde kişisel ikbal peşinde olmayan gönüllü grubu olduğunu belirttik." dedi.

Meriç, "Kurucu genel başkanımızında sık sık belirttiği önce Memleket, önce gençlerin geleceği ve halkımızın mutluluğunu sağlamak için yapacağı çalışmaları her zaman desteklediğimizi belirttik." dedi.

Meriç, "Sakaryada'ki halkımızı memleket hareketi konusunda sürekli  bilgilendireceğimizi elimizden gelen her çalışmayı yapacağımızı, kurucu genel başkanımızında belirttiği gibi Türkiye genelinde % 50+1 almak, ülkemizi iyi yönetemeyen bu iktidardan ve alternatif çözümler üretemeyen muhalefetten kurtarmak için Sakaryada ki memleket hareketi gönüllü grubu arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışacağımızı ilettik." dedi.

Meriç, "Genel Başkanımız Sakaryayı çok sevdiğini, kendisinin de her türlü desteği vereceğini belirterek, Sakaryalı hemşehrilerimize ve tüm gönüllü arkadaşlarımıza selamlarını iletti. Herkes çok mutlu olacak dedi. Sayın Muharrem İnce o kadar mütevazi bir insan ki zerre kadar kibir yok. Ziyaretimizde bizleri kapıda karşıladığı gibi, yolcu ederken bizlere kapıya kadar eşlik ederek uğurladı. Teşekkür ederiz Sayın Muharrem İnce, teşekkür ederiz genel başkanım. Geleceğin Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce. Her zaman ve her koşulda yanındayız." dedi.