Yüksek Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesinde Mahalli İdareler Ve Şehircilik alanında aldığını ifade den Korkmaz amaçlarının bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; Sakarya’mız maalesef Ak Parti İktidarı döneminde hak ettiği hizmetleri alamamıştır. Halkımız artık somut, elle tutulan gözle görülen hizmetler istiyor edebiyattan, fantastik ve nostaljik cümlelerden bıkmıştır.

Sakarya’mızın ulaşım sorunları biran önce çözüme kavuşturulmalıdır

Adapazarı - İstanbul arası çalışan Adapazarı Ekspresi kesintisiz hizmet verir hale getirilmelidir.

Adapazarı- Karasu arası inşası devam eden 73 km lik demir yolu hattı biran özce bitirilmelidir.

Adapazarı Garı önünden başlayacak ve şehrin muhtelif yerlerine ulaşım sağlayacak raylı sistem derhal devreye alınmalıdır.

Yeni inşasına başlanan SGK kavşağı gibi trafiği rahatlatacak projelere hız verilmeli, Büyükşehir Otobüs Terminaliyle şehir merkezine ulaşımı sağlayacak yeni bir hat(Tren yoluna paralel) yapılması ile hastaneler bölgesinde yoğunlaşan trafik hafifletilmelidir.

İlçelerin(Arifiye,Karapürçek) anayol ve kaldırımları gerekli şekilde genişletilmeli ve iyileştirilmelidir.

Kentsel dönüşümün adı var kendi yok

Modern bir şehir görüntüsüne kavuşmamızın çıkış noktası olan ve aynı zamanda depreme hazırlık açısından önem arz eden kentsel dönüşüm için gerekli mali destek iktidardan sağlanmalı ve büyük bir köy görüntüsü arz eden Adapazarı şehir merkezinin silueti değiştirilmelidir. Katlı Pazar yeri v.b şehrimize yakışmayan yapılar yıkılıp yerlerine daha modern hizmet yerleri yapılmalı.Yıkımına devam edilen Adapazarı Belediyesinin yanındaki alanda halkın görüş ve önerileri dikkate alınarak bir yapılaşmaya gidilmelidir.

Tarım ve hayvancılık desteklenmeli, yol gösterici projeler devreye sokulmalıdır

Büyükşehir Belediyesinin kenevir projesini desteklemekle beraber farklı projelerde devreye alınmalı özellikle halkımızın daha ucuz meyve ve sebze yiyebilmesi için üreticiyle halkı buluşturacak olanaklar sağlanmalıdır.

Akıllı şehir uygulamaları çeşitlendirilerek devam etmelidir

AB uyum yasaları çerçevesinde gerçekleştirilen akıllı şehir uygulamaları ilçeleri de içine alacak şekilde genişletilmelidir.

Eğitim,sağlık ve kültürel hizmetler geliştirilmelidir

Engelli çocuklarımız için hizmet verecek yeni rehabilitasyon merkezleri kurulmalı.

Kültür erozyonuna karşı genç nesillerin korunması için gerekli eğitim faaliyetleri verilmelidir.

İçme suyu ve Ulaşım bedellerinde indirim yapılmalıdır

Akçay barajını şehrimize kazandıran Büyükşehir belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz bu bağlamda bu olumlu çalışmanın su fiyatlarında indirim olarak yansımasını talep ediyoruz. Sosyal Belediyecilik gereği ulaşım fiyatlarında indirim yapılmalıdır.(Arifiye-Adapazarı:3,50 tl, Geyve-Adapazarı:8,00 tl)