İş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Özcan Kam, kongre öncesinde kendine gösterilen teveccühle birlikte adaylığını açıkladı. Gelecek Partisi Genel Merkezi’nin onayıyla birlikte resmen aday olan Kam, siyasi hayatını Gelecek Partisi’nde sürdürme kararı aldı. Sakarya Dostlar Platformu’nda bir çok sosyal sorumluluk projesinde emeği olan Kam, Gelecek Partisi İl Kurucu ve il yönetim kurulu üyeliği yaptı. Partide halen bu görevlerini sürdüren Kam, güçlü bir ekip ile yönetime aday oldu.

Birlik ve beraberlik içinde partisine hizmet etmek için bir yola çıktığını anımsatan Kam, “İl başkanlığına hem ülkeme hizmet etmek, hem şehrime hizmet etmek, hem partime hizmet etmek için aday oldum. Gelecek Partisi ülke genelinde olduğu gibi Sakarya’da da emin adımlarla iktidara doğru yürüyor. Bize düşen görev partimize her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde hizmet etmektir” dedi.

Sakarya GELECEK. 
Birleşmek, başlangıçtır.
Birliği, sürdürmek, gelişmedir.
Birlikte, uyum içinde çalışmak, başarıyı getirir.

Özcan Kam kimdir?
1969 Adapazarı doğumlu olan iş insanı Özcan Kam, 24 yıldır Sakarya’da Matbaa sektöründe hizmet veriyor. Sakarya Matbaacılar Derneği Başkanlığı yapan Kam, Türkiye Matbaacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulundu. Kam, evli ve 3 çocuk babasıdır.