YENİDEN BAŞKAN

İYİ Parti Ferizli İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi Ferizli’de gerçekleşti. Kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda delege katıldı. Kongrede 226 delege oy kullanırken tek aday olan mevcut başkan Akın Özdemir yeniden başkan seçildi. Yapılan seçim ardından divan başkanlığına ise oybirliği ile Yüksel Esmeroğlu seçildi. Özdemir’in yönetim listesi şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Elif Deniz, Saadet Çengel, Fethiye Yaşar, Berrin Tunalı Özdemir, Hüseyin Kahraman, Altan Gelincik, Hüseyin Deniz Alim İskender, Ali Yavuz, Yunus Türk, Mehmet Ata, Candan Gelincik, Abdullah Efiloğlu, Nevrez Terzioğlu, Hasan Bayraktar, Şenol Gündoğdu, Yılamaz Çengel, Tahsin Ürdem ve Hasan Ata.

İL DELEGELERİ

Akın Özdemir, Fatih Akgün, Hüseyin Deniz, Nevrez Terzioğlu, Yunus Türk, Hüseyin Kahraman, Candan Gelincik, Elif Deniz, Berrin Tunalı Özdemir, Mehmet Ata, Abdullah Efiloğlu, Hamit Ürdem, Yılmaz Çengel, Hasan Bayraktar, Ali Gündoğdu ve Alim İskender.