Özkoç, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Saldırıların hedefi Soylu değil büyük Türkiye” sözlerine şöyle cevap verdi: “Büyük Türkiye’yi mahveden, büyük Türkiye’nin içini boşaltan, büyük Türkiye’yi bir mafya devleti haline getiren, parlamentoyu etkisiz hale getiren, parlamentonun yerine bir kişinin kanun hükmünde kararnameleriyle Türkiye’yi yöneten kişilerdir büyük Türkiye’yi hedef alanlar” dedi.

128 MİLYAR DOLARI YANDAŞA VERDİLER VATANDAŞ KAN AĞLIYOR
Özkoç, esnafların ekonomik sıkıntılarıyla ilgili soruya şöyle cevap verdi: “Türkiye’de salgının ilk üç haftası tam kapanma yapılması ve esnafa ciddi destek verilmesi gerekiyordu. Kasamızda 128 milyar dolar vardı. 128 milyar doların sadece 3 milyar 600 milyon dolarıyla 83 milyon kişi iki kere aşılanabilirdi. 40 milyar dolar esnafa ve evine kapattığımız insanlara verilseydi ve aşıyla ilgili gerekli tedbirler önceden alınsaydı hem kasamızda para olacaktı hem de esnaf, turizmci, sanayici şu anda normal hayata dönüyor olacaktı. 128 milyar dolar’ı yandaşa verdiler, vatandaş kan ağlıyor” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN TEK DÜŞÜNDÜĞÜ ŞEY ÜLKESİ
Özkoç, “Kılıçdaroğlu ülkesi için ne istiyorsa aslında tam da yaşadığı hayat o. Huzur istiyor, mutluluk istiyor. İnsanlarla iyi ilişkiler kurulsun istiyor. Ayrıştırmamızı asla istemiyor. Bazen biz de kamuoyu önünde siyasetin verdiği heyecan içerisinde çok sert sözler kullanabiliyoruz. Bizimle konuşurken diyor ki hayır biz böyle yapmayalım, biz daha çok insanları kucaklayalım, onlara kendimizi konuşarak anlatmayı tercih edelim diyor. Kılıçdaroğlu’nun sabah kalktığı andan itibaren tek düşündüğü şey ülkesidir” dedi.