Konu ile ilgili basına yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Pamukova İlçe Başkanı Kemal Taş, şu ifadelere yer verdi:” Yaşanabilir Bir Pamukova için aynı aşk ve azimle daha da fazla çalışacağız. Yönetim kurulumuza yeni katacağımız kardeşlerimizle birlikte yeni dönemde daha da verimli çalışmalara imza atacağız. Belediye meclis üyelerimizin çalışmalarıyla ilçemizin her köşesinin sorunlarını her zaman dile getiriyoruz.

Kongremizden sonra ilçemizin yerel sorunlarıyla daha fazla ilgileneceğiz. Yapılan yanlışları gücümüz yettiğince engelleyeceğiz ve sorunları çözüm önerileri ile gündeme taşıyacağız. Yapılan doğru işleri ise destekleyeceğiz. Bunun yanında vatandaşlarımızın hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda büyük bir sıkıntının içerisinde olduklarının farkındayız. Sıkıntıların giderilmesinde tek çarenin Saadet Partisi olduğunu Pamukova ilçesini karış karış gezerek anlatacağız inşallah.

Bu vesile ile Pamukova ilçe başkanlığımızın 6.Olağan Kongresine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Kemal Taş Başkanlığında tek lise halinde gidilmesi beklenen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan konuşmacı olarak katılacak. Kongre 26.09.2021 Pazar Saat:14:00’de Pamukova Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek.