Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Zengin Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Zengin mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Uzun yıllar süren savaşlara, yokluk ve imkansızlıklara rağmen necip milletimiz inancı ve istiklali yolunda türlü eziyet ve işkencelere göğüs gererek, canlarını hiçe sayarak bu topraklara düşmanın namahrem elinin değmesine müsaade etmemiştir. Bu azim ve inançla memleketin her yerini kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimiz, bu cennet vatanı bizlere emanet etmişlerdir.

Ecdadımızdan miras kalan emanete en güzel şekliyle sahip çıkmalıyız. Bir çok milletten insanımızın uzun yıllar bir arada yaşadığı Sakarya’mız ve Adapazarı’mız kardeşçe yaşamanın ve birbirine sıkıca kenetlenmenin en güzel örneklerinden biridir. Bizlere düşen en önemli görev hangi milletten, hangi inançtan ve hangi siyasi görüşten olursak olalım aramızdaki kardeşlik bağının koparılmamasıdır. Kardeşlik bağının zedelendiği, birbirimizin farklı düşünce ve fikirlerine tahammül edilemeyen bir topluluğun başkaca bir düşmana ihtiyacı yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle Adapazarı’mızın Kurtuluşunun 100.yılında canlarını veren tüm şühedayı rahmet ve şükranla anıyor, tüm hemşehrilerimizin Kurtuluş Günü’nü tebrik ediyorum."