Saadet Partisi Adapazarı İlçe Teşkilatının 7. olağan kongresi, 23 Ocak Pazar günü saat 14.00'de Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın'ın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan Adapazarı İlçe Başkanı Aytaç ÇAKIROĞLU, “Bilindiği üzere Saadet Partisi Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak bir kongre sürecindeyiz.

Bizler Saadet Partisi olarak attığımız en küçük bir adımı dahi önemsiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların teşkilatımızın gücüne yakışır bir şekilde olması ve amacına en etkili şekilde ulaşabilmesi için çalışmalarımızda bütün ayrıntıları titizlikle ele alıyoruz.

Elhamdülillah bizler güçlü bir teşkilatız. Yapacağımız kongreyi de bir vesile bilerek gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacağız. Çalışmalarımıza ara vermeden, kongreden alacağımız heyecan ve enerji ile devam edeceğiz inşaallah.

Ayrıca kongremize Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatih Aydın’ın katılacak olması da bizleri heyecanlandıran ayrı bir konudur. Bizler Adapazarı teşkilatı olarak bu heyecanı ve coşkuyu kongremizde yaşayacağız. Ancak, bu heyecanımız sadece teşkilat mensuplarımız ve üyelerimizle sınırlı kalmayacaktır.

Bu minvalde 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 14:00’de Ramada Otel Toplantı Salonunda büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştireceğimiz 7. Olağan kongremize tüm halkımız davet ediyoruz” dedi.