Saadet Partisi heyetini Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Gökpınar ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette ilçenin sıkıntıları ve genel siyaset değerlendirildi.

Saadet Partisi Arifiye ilçe Başkanı Alaattin Yıldız “Ülke iyi yönetilmiyor, sadece faize yılda katrilyonlarca lira para ödüyoruz. Yine aynı şekil de katrilyonlarca dış borcumuz var. Ama televizyona iktidar mensupları çıkıyor ‘ bizim borcumuz yok, üstelik de İMF’ye borç verir hale geldik’ diyor. Buna da ellerindeki medya gücüyle milleti inandırıyorlar. Ülkede ciddi sıkıntı var, hepimiz bu gemi içinde yaşıyoruz. Çıkışta hep birlikte çalışmaktan geçiyor. Vatanın gelişmesi, milletimizin geleceği için Saadet Partisi olarak elimizi taşın altına koyar, bu düşüncede olan herkesle çalışırız.”

Cumhuriyet Halk Partisi  İlçe Başkanı Ali Gökpınar Saadet Partisi heyetinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldıklarını, öncelikle sizlerin bu ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim amacımız öncelikle yaşadığımız Arifiye ilçemize hizmet etmektir. Arifiyemizin büyük sorunları var, insanlar hayatlarından memnun değil. Halkımıza gerçekleri anlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz, İlçe merkezinden, mahallelere kadar giderek insanlara gerçek fotoğrafı yansıtmaya çalışıyoruz bundan sonrada var gücümüzle çalışacağız, bu noktada Arifiye ilçemizin gidişatından endişe duyan, bir şeyler yapmak isteyen herkesle de işbirliği içerisinde olmaktan mutlu olacağız.