//Nurettin Eryılmaz//

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin ve yönetimi, tanışma kahvaltısı düzenleyerek kentteki yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi​. 

Adapazarı'ndaki bir kafede düzenlenen tanışma kahvaltısına İl Başkanı Hasan Zengin, İl Gençlik Başkanı Yunus Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri Selman İskender, Ramazan Özer, Uğur Girgin, Mehmet Aydın, Yunus Yıldırım, Cahit Baykal, Ahmet Manav, Metin Özdin, Bahadır Yıldırım, Ali Ensar Gülcan ve kentteki basın mensupları katıldı. 

Tanışma toplantısında konuşan Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin, "Saadet Partisi biliyorsunuz köklü bir parti. Bugün aynı aşk, heyecan ve azimle aynı ideallerin uğruna çalışan bir parti. Yeni yönetimle beraber sahaya çıkıyoruz, çalışıyoruz. Saadet partisi sadece seçim dönemi değil, her dönemde insanlara giden ve ulaşan bir parti. 1969 yılındaki kuruluş felsefemizin önce ahlak ve maneviyat olduğu gibi aynı felsefeyle kuvveti dğeil, hakkı üstün tutan bir yönetim anlayışıyla, sermayenin tek elde toplandığı değil, sermayenin hakca ve adaletli biçimde dağıtıldığı bir Türkiye'yi, bir Sakarya'yı yaşamak içni hep birlikte çalışmış olacağız. Saadet Partisi'nin geçmişteki önderlerinden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan abimizi hepimiz biliyoruz. Rol modelimiz o olacak şekilde Sakarya'daki tüm teşkilatlarımızla Sakarya'nın tamamı olacak şekilde çalışacağız. İnşallah Sakarya'ya adaleti, hakkı ve adil paylaşımı kamil manada uygulandığı bir şehir haline getirmek için vargücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.