Saadet Partisi Erenler İlçe Divan Toplantısı İlçe Lokalinde yapıldı. Saadet Partisi Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve teşkilat Başkanı Osman Ünlü’nün katılımıyla yapılan Eylül ayı ilçe divan toplantısı’nın açılış konuşmasını Saadet Partisi Erenler İlçe Başkanı Muhammet Ekşioğlu yaptı. Ekşioğlu Erenler ilçesinde partisi adına yapılan çalışmaları anlatarak, “Bize oy veren ya da vermeyen Erenler halkımızın hakkını her zaman arayacağız. Bu sözümüzü, 31 Mart seçimlerinden sonra söylemiştik. İlçede görülen şikayetlerin ve yarım kalan işlerin takipçisi olacağız. Teşkilat çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor ve halkımızın en iyi hizmeti alması için muhalefet görevimizi, halkımızın menfaati yönünde en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Yarın seçim varmış gibi arazide olmaya devam edeceğiz.” dedi

Sakarya İl Başkan Yrd. ve Teşkilat Başkanı Osman Ünlü’de, İl Başkanlığı olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 18 yıllık AKP hükümetinin ülkeyi batırma noktasına getirdiğini, halkın çok samimi ifadelerle Saadet Partisi’nin Türkiye’de iktidar olmasını beklediklerini ve işbaşına gelmelerini istediklerini, sadece Türkiye’de değil, tüm Ortadoğu ve Asya’daki Müslüman ülkelerinin Saadet iktidarını beklediğini söyleyen Osman Ünlü, “Ak Parti’nin Türkiye’de hikayesi bitmiştir. Bugün meydanlarda insanlar kendisi gibi düşünmeyenleri değiştirmek isteyenleri bırakır. Ak Parti yola çıktığında Adalet diye çıktı. Bugün kendisinden olmayanları Fetö’cü deyip içeri atıyor. Herkesin susturulmaya çalışıldığı bir dönemden geçiyoruz. Bugün ülke faizçi kapitalist bir düzene mahkum edildi. Yanlızca sermaye sahipleri büyüyor. Ekonomi Pik yaptı evet doğru ama bitme noktasında. Döviz, Altın ve Yoksulluk arttı, asgari ücret açlık sınırının altında. Hangi bakan gelirse gelsin yoksulluk artmaya devam edecek. O sebeple Saadet Partisi iktidara gelmeye mecburdur.” dedi.

Mahalle temsilcileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın da katıldığı İlçe divan toplantısı aylık raporların alınmasıyla sona erdi.