Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı saha çalışmalarına hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ferizli ilçesi ile başlayan ilçe ziyaretleri Karasu, Pamukova, Akyazı ve Geyve ilçeleri ile devam etti.

VATANDAŞLARIMIZLA GEÇİM İTTİFAKI’NDA BULUŞUYORUZ
Konu ile ilgili basına yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Sakarya İl Stk Ve Halkla İlişkiler Başkanı Bahadır Yıldırım :” Genel Merkezimizin bir süre önce milletimizin ekonomik sıkıntılarını gündeme getirmek için başlatmış olduğu “Geçim İttifakı” çalışması çerçevesince Sakarya İl Başkanlığı olarak bir süredir arazi çalışmasındayız. İl Başkanımız ,il yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımızla buluşuyor ve dertlerini birebir dinleme imkanı buluyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde ilçe esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Ayrıca ilçedeki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, ziraat odaları ve ilçede faaliyet gösteren yerel medyayı ziyaret ederek Partimizin ülke problemlerine yönelik hazırlamış olduğu raporları kendilerine takdim ediyoruz.

MİLLETİMİZİN GERÇEK GÜNDEMİ “GEÇİM”DİR
Bir süredir malumunuz partiler arası ittifaklar gündeme getiriliyor. Biz de Saadet Partisi olarak diyoruz ki partiler arası ittifaklar, seçim işbirlikleri gibi konular seçim sürecinde gündeme gelip karara bağlanacak konulardır. Çünkü milletimizin uygulanan yanlış ekonomi politikaları yüzünden ve pandeminin de etkisiyle sıkıntıları had safhaya çıkmıştır. Hal böyleyken bizler bize dayatılan gündeme esir olup milletimizin gerçek gündemi olan ”Geçim Derdini” görmezden gelemezdik. İnşallah milletimizin derdini dinlemeye ve bu dertlere yönelik çözüm önerilerimizi anlatmak için Sakarya’mızda gidilmedik ilçe ve dokunulmadık gönül bırakmayacağız.” Şeklinde konuştu.