Gerçekleştirilen eğitim programında Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin’in yanı sıra Pamukova ilçe Başkanı Kemal Taş,ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri de hazır bulundu.

DAVAMIZI EN ETKİN BİR ŞEKİLDE İNSANIMIZA ANLATACAĞIZ

Konu ile ilgili basına yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Sakarya İl Eğitim Başkanı Enes Berat Gürler:” Gerçekleştirdiğimiz eğitim toplantısında, ülke sorunları masaya yatırılırken Saadet Partimizin birleştirici, kucaklayıcı, hakkı üstün tutan, halka hizmeti esas alan anlayış ile siyaset yapılması gerektiğini teşkilat mensuplarımıza aktarma imkanı bulduk. Ayrıca eğitim toplantımızda teşkilat mensuplarımızın partimizin görüş ve önerilerini arazide vatandaşlarımıza daha etkin bir şekilde nasıl aktarılacağı konusunda da fikir alışverişinde bulunduk.

Saadet Partimizin Geçim İttifakı Kampanyası ile tüm Türkiye’de estirdiği rüzgarın mahalle ve köy temsilcilerimizin disiplinli ve etkili çalışmalarıyla büyük bir şahlanışa vesile olacaktır. Partimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın sorunlarını çözmeye ilişkin her türlü girişimin öncüsü olmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.