Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret Sakarya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Avrupa Birliği Derneği Başkanı Avukat Önder Döker başkanlığında yapıldı.

Ziyarete öte yandan Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Toplumsal Dayanışma ve Kadın Gelişim Derneği (TKGD) Başkanı Hülya Züleci, Bisikletçiler Derneği Başkanı Şefik Akar, Oto Sanatkârlar Derneği Başkanı Özcan Ovalı, Avrupa Birliği Derneği Başkan Yardımcısı Oktay Ertem, Geyve Boğazı Koruma Derneği Başkanı Kamuran Tan, Eski Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Eski Serdivan Kızılay Şube Başkanı ve Eski TÜVAŞAŞ Müdürü Fikret Kökalp ve CHP Belediye Meclis Üyesi Haluk Albay katılım sağladı.

Gerçekleşen ziyarette Sapanca Gölü, Ada Treni, Deprem, Valilik ve Adliye Merkeze Alınmalı, Çark Deresi, Sakarya Nehri, Kimya OSB, Sakarya’nın Tarihi, Teleferik, Şeker Fabrikası, Geyve Boğazı Taş Ocakları, Marka Şehir 5 Köprü, Tarım, Sakarya Nehri, Trafik, Raylı Sistem ve Küresel Isınma konuları masaya yatırıldı.

SAKARYA'MIZ İÇİN TÜRKİYE'MİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya adına önemli konuların konuşulduğu toplantıya ilişkin olarak: “Sakarya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığımızı ziyaret ederek şehrin problemleri hakkında talep ve önerilerini ilettiler. Gerçekten haklı oldukları birçok noktada bizlerde Sakarya için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içersinde olacağız. Değerli Başkanlarımızla oldukça verimli bir görüşme yaptık. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Sakarya’mız için Türkiye’miz için çalışmaya devam edeceğiz. Kapımız her fikre her görüşe açıktır. Ziyaretlerinden ötürü Sakarya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.