Bugüne kadar birçok proje ve kampanya ile çalışmalar yapan İYİ Parti “Söz Sende Adapazarı” isimli yeni bir projeye başladı. Proje kapsamında Adapazarı’nın mahalleleri ve esnafları tek tek ziyaret edilip, sorunları dinleniyor. Proje kapsamında ilk ziyaret Ankara caddesine yapıldı.  

Yeni projeye ilişkin açıklama yapan Dokumacı: ''Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak her zaman hemşehrilerimizin yanında olma, onların sesi olup sorun ve isteklerini seslendirme çalışmalarına bir yenisini ekliyoruz. ”Söz Sende Adapazarı” projemiz kapsamında, şehrimizin kalbi olan ilçemizdeki mahalleleri gezip, buradaki sorun ve sıkıntıları dinliyoruz. Bunları gerek medya gerek ise de sosyal medya üzerinden, şu an için şehri yönetenlere iletmeye çalışıyoruz. Sosyal medya ekibimizin de katıldığı ve katılacağı ziyaretlerde, milletimizin beyanlarını videoya alıp, bu videoları sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşacağız ''dedi.

Dokumacı: ''Yaptığımız çalışma aslında İYİ Parti kadrolarının, başta Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ve Genel Merkezimiz olmak üzere, tüm teşkilatlarımızın benimsediği “halkın içinde halkla beraber” siyaset anlayışımızın bir sonucudur. Böylece İYİ Parti öncesi ve özellikle son yıllarda olan kısır siyasi çekişmeler yerine, millet odaklı, hizmet odaklı, eksiklerin ve vaatlerin rekabetinin yapıldığı bir siyasi anlayışı ülkemizde ve şehrimizde inşa edeceğiz ''diye belirtti.

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: “Söz Sende Adapazarı” projemizin ilk ziyaretini şehrimizin en eski ticaret bölgelerinden olan Ankara caddesine gerçekleştirdik. Teşkilatımız ile birlikte yaklaşık 2,5 saat süren ziyaretimizde hemşehrilerimizin sorunlarını dinledik. Ankara caddesinde duyduğumuz en büyük sıkıntı, tüm ülkemizin içeresinde olduğu ekonomik sıkıntı. Özellikle esnaflarımız çok zor dönemlerden geçiyor, para kazanmayı unutmuşlar, işlerini kaybetmemeye çalışmanın mücadelesini veriyorlar. Yine yerel anlamda şehri yönetenlerin Ankara caddesine üvey evlat muamelesi yaptıklarını çevre düzenleme, gece ışıklandırma ve hizmet alımı bakımımdan sıkıntıların olduğunu duyduk. Bu konuda gerek Büyükşehir gerek ise de Adapazarı Belediyesini göreve çağırıyoruz. Şehrin ticari kalplerinden biri olan Ankara caddesi esnafına kulak verin ve o bölgenin de talepleri doğrultusunda hizmet götürün ''diye ifade etti.