Mahallelilerin merak ettikleri ve mahallede yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Dikbayır ;
“ Biz seçimlerden önce bir söz verdik, sahada olacağız çalışacağız dedik . Vatandaşlarımız bizi sahada gördüğü zaman şaşırıyor ‘seçim mi var?’ diye soru soruyor. Seçim olmadıkça vatandaşımızın kapısı çalınmamış, yanına gidilmemiş. Biz bu algıyı değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Millet bizi çağırıyor dedik, şimdi bu çağrıya kulak veriyoruz Sakarya’mızın gidilmedik mahallesini, dinlenmedik sorununu bırakmayacağız. Tüm teşkilatlarımızla birlikte milletimizin her sesine kulak vereceğiz’ diye konuştu. 

Toplantıda Serdivan’ın bir iç ulaşım hattı olmaması ve bununla ilgili çekilen sıkıntıları paylaşan mahalleliler çözümü konusunda Dikbayır’dan yardımcı olmasını istediler.

Beşköprülü vatandaşların sorunlarını tüm detayına alan Dikbayır, ilçe teşkilatı ile birlikte bu sorunların çözümü konusunda takipçisi olacaklarını belirtti.

Toplantı sonrası İYİ Parti’ye toplu üye katılım gerçekleşti. Yaklaşık 50 kişinin partilerinden istifa edip İYİ Parti’ye üye oldukları törende, Ümit Dikbayır ve eşi Nigar Dikbayır, Selçuk Kılıçaslan ve Ahmet Uçak yeni üyelere parti rozetini takdim etti. Törenin ardından görüşlerini dile getiren vatandaşlar “Biz inanıyoruz ki Serdivan, Sakarya ve Türkiye İYİ olacak” dediler.