İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir, Sinanoğlu Mahallesi'nin sahipsiz kaldığını belirterek incelemelerde bulundu.

Özdemir: ''Yarım asırdır belediyecilik geçmişi  olan, bir zamanların gözde beldelerinden Sinanoğlu Mahallesi, belediye hizmetlerinden mahrum bırakılmaktadır. İlgi ve alakasızlık yüzünden sıkıntılar çekmektedir. Mecazi anlamda işler yolunda gitmesede aslında Sinanoğlu'nda pek de gidilecek yol bulunmamaktadır. Mahalle araları ve sokakların perişan durumda olduğunu bizzat yerinde incelemeler yaparak gördük.'' dedi.

İYİ Parti Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir: ''Ayrıca komşumuz Karasu ilçesine bağlı Kurumeşe arası asfalt yol olup yine Sinanoğlu Mahallesi sınırları içerisindeki yollar hiç te iç açıcı gözükmemektedir. Sinanoğlu Mahallesi otaban girişindeki kanalda ayrı bir tehlike konusudur. Her yoğun yağışın ardından taşma aşamasına gelen yağmur suları ciddi bir sorun olmakta ve neredeyse yolla aynı seviyeye gelmektedir. Bunun acı bir örneği yaklaşık 5 yıl önce  suyun yükselmesiyle tedbir alınmadığı için bir aracın yoldan çıkarak su dolu bu kanala düşmesiyle malesef bir vatandaşımızın hayatına mal olmuştur. Yetkili mercilerin bu önemli sorunu,  bir an önce gözden geçirmesini ve Sinanoğlu Mahallesi'nin asfalt yol ile buluşmasının takipçisi olacağız'' diye ifade etti.