Saadet Partisi Söğütlü İlçe Başkanı Özdemir Özcan , ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada:”Kurudil ve Maksudiye mahallelerimizdeki problemleri muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan dinleme fırsatı bulduk.

Ziyaret ettiğimiz bu mahallelerde ve ziyaret edeceğimiz ilçemizin diğer mahallelerinde insanımızın yaşadığı ekonomik darboğazdan nasıl çıkılacağının yollarını anlatıyoruz. Aynı zamanda mahallelerimizin yerel problemlerini de dinliyoruz. İnsanımız Başta yol sıkıntısı olmak üzere yaşadıkları çeşitli sıkıntıları tarafımıza ilettiler. Bizlerde Saadet Partisi Söğütlü İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın dile getirdikleri sorunları not alarak yetkili kurumlara ileteceğiz ve sorunun giderilmesi noktasında atılacak adımların takipçisi olacağız.

Sorunların giderilmesi noktasında bura dan Büyükşehir belediye başkanlığına seslenerek Sakarya’nın incisi Söğütlü ilçemizin gerektiği hizmeti alması konusunda hassasiyet göstermesini temenni ediyoruz. Biz Saadet Partisi olarak Söğütlü ilçemizin üvey evlat muamelesi görmesinden artık bıktık. Önümüzdeki ilk seçimlerde Söğütlü’müzü Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştırıp halkımızın en güzel hizmetleri alması için gece gündüz canla başla çalışacağız. Bu vesile ile değerli hemşerilerimizi hürmetle muhabbetle selamlar,saygılarımı sunarım.” dedi