Kişisel sosyal medya hesabından "Sizlere sevindirici bir haber paylaşmak istiyorum" diyerek paylaşım yapan CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "Son anketlere göre Millet İttifakımız yarın seçim olsa parlamentoda 360 milletvekilini garantiledi, hedefimiz Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem... Biz kazanacağız" ifadelerini kullandı.

CHP'li Özkoç'un bu açıklamasına AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, "Hülyalara dalar olmuşsunuz" diyerek yanıt verdi. Tever, "Erken seçim çığırtkanlığınız bitti şimdi hülyalara dalar olmuşsunuz. Ama sizide iyi anlıyoruz, başka türlü parti tabanını zaten motive edemezsiniz. Şunu hatırlatmakta fayda var; 18 Haziran’da umutlar yine tükenecek, gerçeklerle bir kez daha yüzleşeceksiniz. Tabii yüzünüz varsa!" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da, Tever’in tweetini alıntılayarak konuya dahil oldu. Tever'in tweetini alıntılayan Yavuz, "Sayın başkanım "şimdi hülyalara dalar olmuşsunuz" diyerek adama haksızlık yapıyorsun. Ne şimdisi! Adamlar 15 seçimdir aynı teranelerdeler :))))" paylaşımını yaptı.