Bir süredir vekaleten Pamukova Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Emrecan Salih, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimeti ile asaleten Pamukova Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına atandı.

Pamukova Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığında yapılan törende Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu İlçe Başkanlığı görevini bayrağı kendisine vererek Emrecan Salih'e  İlçe Başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Sofuoğlu, geçmiş dönem Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarına teşekkür edere, " Allah muvaffak eylesin. Hayırlı olsun " dileklerinde bulundu.

Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına atanan Emrecan Salih, " Ülkücü Hareketin bir neferi olarak almış olduğumuz bayrağı daha ileriye götürmek için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymak için buradayız ve her daim hazırız. Bugüne kadar bu görevi ifa etmiş olan başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ederiz. Gece gündüz demeden bu kutlu davaya hizmet için çalışacağız. Yılanlardan, yıkılanlardan ve dönenlerden asla olmayacağız. Ülkümüzü liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey ve ocak genel merkezimiz izinde en ileriye taşıyacağız. Bizlere bu kutlu davaya hizmet etme fırsatı verdikleri için Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beye, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Soyhan Sofuoğlu beye şükranlarımı sunarım. Rabbim hepimize davaya yaraşır bir hayat sürmeyi nasip eylesin inşallah " dedi.