Bahçelievler Semt Pazarı’nı gezen Uncuoğlu; tezgahları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler temennisinde bulunurken diğer yandan alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Uncuoğlu, Alemdar ve Erken pazar ziyaretinin ardından, Şehit Sinan Gümüştaş ve Fatih Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflara misafir oldular. Dükkanları tek tek gezerek işyeri sahipleriyle hem sohbet ettiler hem de taleplerini dinlediler.

Kirişhane Caddesi’ndeki minibüs durağı esnafı ile de istişarede bulunan Uncuoğlu, hat sahiplerinin ulaşımla ilgili önerilerinin değerlendirilerek taleplerin ilgili kurumlarla paylaşılacağını söyledi.

Bahçelievler Mahallesi’nin eğitimden sağlığa, ticaretten spora kadar bir çok alanda potansiyelinin farkında olduklarını ifade eden Alemdar, tüm yatırımları bu farkındalıkla planladıklarını ve hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Alemdar, son günlerde ülkemizde yaşanan elim hadiselerle ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, yaşanan orman yangınlarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilediğini söyledi.

Devletin tüm imkanlarıyla milletinin yanında olduğunu ifade eden Recep Uncuoğlu da yaraların en kısa sürede sarılacağını belirtti.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, yapılan her yatırımın bölgeye değer kattığını ifade ederek, AK Parti’nin hizmet anlayışının temelinde her zaman vatandaşın huzur ve mutluluğun olduğunu ve bu anlayışla hareket etmeye, bir arada olmaya devam edeceklerini söyledi.

Vatandaşların talepleri noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Uncuoğlu da, ziyaretler sırasında Halk Eğitim Kurs Merkezi’nin kapasitesinin arttırılması ile ilgili talebin değerlendirileceğini, ilgili kurumlarla görüşmelerin sağlanarak gerekli tüm adımların atılacağını ifade etti.

Uncuoğlu programın son kısmında AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı’nda teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.