HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergeroğlu’nun önceki gün Sakarya hakkında yaptığı provokasyon dolu sosyal medya paylaşımlarına tepkiler devam ediyor.

Geçtiğimiz gün HDP'li milletvekiline "Alçaklığın lüzumu yok" diyerek tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı.

Yavuz, Sakarya hakkında provokasyon dolu paylaşım yapan HDP'li milletvekilinin açıklamalarına ses çıkarmayan muhalefet partilerinin vekilleri ve il başkanlarını eleştirdi. 

Yavuz, "Bir HDP'li vekil çıkıp Sakarya'mızı töhmet altında bırakacak açıklamalar yapıyor.Ancak ne gariptir ki yerli yersiz her konuda laf üreten CHP ve İyi Partili vekil ve İl başkanlarından çıt yok. HDP'li vekilin ithamları karşısında sessiz kalmayı seçtiler. Neden acaba? Yoksa... PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'yi ve HDP'lileri korumaya mı aldınız? Bizim bilmediğimiz lakin sizin bildiğiniz bir şey mi var? Yoksa... Başka bir şey mi? " ifadelerini kullandı.

Yavuz'un art arda yaptığı eleştirilerin ardından gözler Sakarya'daki muhalefet partilerinin milletvekilleri ve il başkanlarına çevrildi.