TBMM'nin çalışmalarına ara vermesi ve bayram tatilinin de bitmesiyle AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, teşkilatla beraber Sakarya'da sahaya indi.

Saha çalışmalarına dün Serdivan ilçesinde başlayan Yavuz, esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu. Serdivan Muhtarlar Derneği'ne yaptığı ziyarette muhtarların sorunlarını dinleyen Yavuz, talepleri de aldı. 

Bosna-Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile UHUD Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yetkilileriyle bir araya gelen Yavuz ve beraberindekiler, sırasıyla Kazımpaşa, Reşadiye, Hamitabat mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Yavuz'a ziyaretlerinde AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve partililer eşlik etti. 

Yavuz, "TBMM çalışmalarına ara verdi. Bayram tatili de bitti. Bu süreci çok yoğun bir şekilde çalışarak geçirmek istiyoruz. Çarşı, Pazar, Esnaf, STK, Oda, Borsa, Dernek, derken hemşehrilerimizle buluşup uzun uzun hasbihal edeceğiz." dedi.

Yavuz, bugün de Erenler ilçesinde birtakım ziyaretlerde bulunacak.