AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Belediye Başkanı Bilal Soykan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akyazı Koordinatörü Ahmet Cindioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile bir dizi ziyareti gerçekleştirmek için bir araya geldiler.

Yunus Tever, AK Parti İlçe Başkanlığında İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı ile görüşme yapıp çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İl Başkanı Yunus Tever, Belediye Başkanı Bilal Soykan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akyazı Koordinatörü Ahmet Cindioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney’e makamında ziyarette bulundu.

Devamında ise Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z. Şinasi Bayraktar’a nezaket ziyaretinde bulunarak ilçedeki çalışmalar için kolaylıkla diledi.

Ardından, Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kahraman ve muhtarlar ile bir araya gelen Yunus Tever, Bilal Soykan, Ahmet Cindioğlu ve Mesut Ekrem, muhtarlardan gelen talep ve isteklerini dinleyerek, gerekli notları aldılar.

Son olarak Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Akyazı Odaları; Bakkallar, Bayiiler ve Sebzeciler Esnaf Odası- Manifaturacı, Konfeksiyon ve Tuhafiyeciler Odası- Ağaç İşleri Esnaf Odası- Şoförler Odası- Berberler Odası- Gıda Maddeleri Odası- Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası- Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlarına ziyarette bulundular.

Esnaflarımızla alakalı talepleri dile getiren Oda Başkanları, yapılan ziyaret için memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.