//Bülent Yaman//

Hentbol 2. Lig 4. hafta müsabakasında 1954 Hendekspor, Pendik Hentbol S.K. ile karşı karşıya geldi. Hendek Yeni Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadelede 1954 Hendekspor, rakibini 32-31 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ilk yarısını önde kapatan 1954 Hendekspor, ikinci yarıda 3 sayı yenik duruma düştü. Mücadelenin son 5 dakikasında çok iyi bir hentbol ortaya koyan 1954 Hendekspor, zoru başararak sahadan galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası tribünlerde büyük sevinç yaşandı. 

Karşılaşmaya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek belediye meclis üyeleri, Hendekspor yöneticileri de ilgi gösterdi. 

Öte yandan galibiyetin ardından HALK54'e konuşan 1954 Hendekspor antrenörü Murat Yiğit, "Bu maç bizim için çok önemliydi. Aynı zamanda fikstürde sıralama, puan ve play-off'a kalma anlamında çok önemliydi. Çocuklarımızı canı gönülden kutluyorum. Taraftarımızı kutluyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu takım çok iyi işler yapacak. Hendek'in desteğini arkamızda hissediyoruz." dedi.