Sakaryaspor'un ikinci yarıya beklenmedik puan kayıplarıyla başlaması direkt şampiyonluk şansını oldukça zora sokmasına neden olmuştu. Ligin ikinci yarısında oynanan 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Sakaryaspor 7 puan kaybetti. Son olarak şampiyonluk yolundaki önemli rakiplerden Ankara Demirspor ile 0-0 berabere kalan Sakaryaspor'un sahasında oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçında 3 puandan başka seçeneği yok.

Play-Off potasının üç puan gerisinde olan yeşil-siyahlılar iddiasını sürdürmesi ve puslu havayı dağıtması açısından taraftarı karşısında kritik bir maça çıkıyor.

Muhtemel 11
Son dönemde oldukça eleştirilen teknik direktör Şaban Yıldırım içinde kritik haftalara giriş yapıldı. Kadro tercihleri ve oyuncu değişiklikleri sebebiyle eleştirilen Yıldırım'ın nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merak konusu.

Ancak Şaban Yıldırım'ın ideal kadrosunu zorunlu değişiklikler dışında bozması beklenmiyor. Şaban Yıldırım kalede Oğuz Çalışkan'a görev verecek. Defans dörtlüsünde ise Berkaycan geri dönüyor. Kart cezalısı Ferit yerine de Alper Tursun sahada olacak. Antrenmanlardaki performansı sonrası da Hasan Bilal'in Sİnan Özkan yerine sahada olması bekleniyor.

İşte muhtemel 11: Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir, Berkaycan Değirmencioğlu, Ümit Yasin Arslan, Alper Tursun, Fatih Aydın, Azad Filiz, Denis Taşkesen, Hasan Bilal, Abdulaziz Solmaz ve Berk İsmail Ünsal