Gergin geçen maçta puanlar paylaşıldı. Sakarya 1.Amatör C grubunda mücadele eden Kuzulukspor kendi evinde Yuvalakspor’u konuk etti. 4 Kırmızı kartın çıktığı Gergin geçen zaman zaman Jandarmanın müdahale ettiği olaylı maç 1-1 sona erdi.Gergin geçen maçta puanlar paylaşıldı.Her iki takımda istekli başladı. İlk yarıda her iki takım da birçok gol pozisyonundan yararlanamazken 39ncu dakikada ev sahibi ekip penaltı Kuzuluk Spor kazandı. Topun başına geçen Ertuğrul takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının son dakikalarında hakeme küfür ettiği gerekçesiyle Beytullah kırmızı kart gördü. Bu kırmızı kart ile birlikte saha kısa süreliğine karıştı.

Yedek kulübesindeki oyuncularda olaylara dahil olurken orta hakem Mert Elbahadır’ın üstüne yürüdüler. Jandarma ekipleri anında müdahale ederek olayları fazla büyümeden önledi. Maçın orta hakemi yedek kulübesinde bulunan Yuvalak Spor’lu Kadir ve Mehmet’i oyundan atarak tribüne gönderdi. Maçın orta hakemi uzun bir aradan sonra oyunu devam ettirme kararı alarak maçı başlattı ve başka gol olmayınca ilk yarı ev sahibi ekip Kuzulukspor’un üstünlüğü ile bitti. 1-0 İkinci yarıda gergin başladı. Ara ara olaylar nedeniyle maç durdu. Konuk ekip Yuvalakspor ikinci yarıda birkaç net pozisyonlara girse de bu pozisyonları gole çeviremedi. 55nci dakikada yine maç durdu. Dakikaları 55’i gösterdiğinde bu sefer tribünde olaylar çıktı.

Her iki takımın taraftarları birbirlerine girdi. Yuvalakspor’da yedek kulübesinde bulunan bir sporcu sahadan tribüne geçerek olaylara karıştığı için maçın Orta hakemi onu da yedek kulübesinden atarak tribüne gönderdi. Jandarma ekipleri başarılı bir şekilde tribündeki olayları da kısa sürede büyümeden önledi. Olayların ardından maç kaldığı yerden devam etti. Yuvalakspor ne kadar ev sahibi Kuzulukspor’un kalesinde etkili de olsa Kuzulukspor kalecisi Emirhan Asan kurtardığı toplarla adeta kalesini gole kapattı. 85nci dakikada Kuzulukspor ve Yuvalaksporlu futbolcular arasında da gerginlik yaşandı. Her iki takımın Antrenörlerinin araya girmesiyle olaylar büyümeden önlendi. 90 dakika bittiğinde maçta çıkan olaylar nedeniyle maçın sonuna 10 dakika uzatma eklendi. Yuvalakspor beraberlik golünü 90+7nci dakikada Beytullah ile buldu. 90+9ncu dakikada Kuzulukspor’da Kadircan ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldığında konuk ekip futbolcusu tarafından düşürüldüğü iddiasıyla Ev sahibi ekip Kuzuluk Spor penaltı beklerken Maçın orta hakemi Mert Elbahadır devam et deyince bu sefer Kuzulukspor cephesi itirazlarını sürdürdü. Maçta başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. paylaştı.

Maçın orta hakemine tepkiler yağdı.Her iki takımın futbolcuları ve taraftarları maçın orta hakemine tepki yağdırdı. Taraftarlar maçın orta hakemine çok vasıf bir futbol yönettiğinden şikayetçi oldu. Maçın gözlemcisinin raporu merakla bekleniyor.

Kuzulukspor – 1 – 1 – Yuvalakspor Stad : Kuzuluk sentetik Hakemler : Mert Elbahadır*Saffet*Berkin Tuna* Kuzulukspor Emirhan***Abdullah**Ramazan Altuntaş**Ramazan Asan**Halit**Recep**Eren**(Serdar**)Ensar**(Fatih**)Ertuğrul***Yunus***Yusuf(Kadir**) Teknik Direktör : Şamil Özcan Yuvalakspor Emre*Serkan**Selami**Bedirhan**Furkan*Gökhan*Gökhan Temiz**Berkan**Beytullah*Berkay**Mehmetcan**

Teknik Direktör: Selahattin Fırat Goller :

39. Ertuğrul Kuzulukspor 90+7 Bedirhan Yuvalakspor Kırmızı kart : 44.Beytullah,Kadir,Mehmet 55. Samet Yuvalakspor Emre FİDAN