Tekrar seçildiği görevinde güven tazeleyen Başkan Yaşar Zımba ve yönetim kuruluna tebrik dileklerini ileten Milletvekili Yavuz, bundan sonra yapılacak çalışmalar için de başarılar diledi. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile Yaşar Zımba’nın eskiyi yad eden konuşma ve yakınlıkları da ziyaretin dikkat çekici noktalarından biriydi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Milletvekilimizin yaptığı ziyaret ilk ve anlamlı olması bakımından bizim için çok önemli. Ankara’ya gittiğimizde Vekilimizin kapısı bizlere, her zaman açık. Kendisi ile sık sık görüşerek istişare yapıyor, yapılması gerekenleri de vekilimiz ile yapıyoruz. 76 kulübümüze can suyu olacak yardımda en büyük pay sahibi Milletvekili Ali İhsan Yavuz’dur. Onun sayesinde, onun ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, kulüplerimize Can suyu olacak yardım çıktı. Kulüplerimiz adına tekrar teşekkür ediyoruz.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Başkan yardımcısı Fatih Çelikel ise benim canlarımdır. Onların desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Onların yeri, bende her zaman ayrıdır. Sıkıştığımız zaman kapısını çalacağımız kişilerin başında onlar vardır. AK Parti Söğütlü ilçe Başkanı Selçuk Kurt, Adapazarı belediyesi Meclis Başkan vekili, Büyükşehir meclis üyesi Behlül Bayrak, Geyve belediyesi Meclis Başkan vekili Neşet Çakır, Erenler belediyesi meclis üyesi Ali Palas AK Parti’nin Federasyonumuzda ki siyasi temsilcileridir. Siyasilerimiz ile birlikte sporda Güçlü Sakarya için her zaman çalışacağız. Milletvekilimiz, Ali İhsan Yavuz, Adapazarı belediye başkanı Mutlu Işıksu, başkan yardımcısı Fatih Çelikel’e ziyaretleri, nazik düşünceleri, tebrik ve başarı dilekleri için teşekkür ederim." dedi.

Misafirleri Yaşar Zımba ile birlikte, ASKF yönetim kurulundan, Ahmet Silahçı, Ali İhsan Tarım, Ali Palas, Behlül Bayrak, Çetin Ulaş, Fatih Kanbur, Hasan Özkan, Mehmet Bilgin, Necmettin Koçak, Neşet Çakır, Niyazi Aka, Recep Odabaş, Selim Özen, Selçuk Kurt, Uğur Kobaş, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel, Futbol hakemi, AK Parti Söğütlü ilçe Gençlik kolları başkanı Sinan Bilgin karşıladı. Ziyarete gelen misafirlere ASKF’nın çalışma şekli ve prensipleri ile ilgili sunum, yönetim kurulu adına Uğur Kobaş tarafından yapıldı.

Antrenman yapan Erenlersporun miniklerini ziyaret ederek sohbet eden Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Antrenör Fatih Kanbur dan takım ile ilgili bilgi aldı. Sporcuların resim çektirme isteğini kırmayan Yavuz, sporculara başarı dileklerinde bulunarak ziyaret sona erdi.