İki yönetimin ayrı olarak yaptığı toplantı yaklaşık olarak üç saat sürdü. ASKF toplantısına Başkan Yaşar Zımba başkanlık ederken toplantıya başkanvekilleri Recep Odabaş, Hasan Özkan, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir yönetim kurulu üyeleri Sezgin Tutar, Uğur Kobaş, Ali Palas, Hasan Zandolu, Adem Turan, Selçuk Kurt, Ahmet Silahcı, Aydın Birincioğlu, Fatih Kanbur, Fevzi Çolak, Hidayet Kahya, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel katıldı. Futbol ile tertip Kurulu toplantısına başkanlığı Tezcan Demir yaparken toplantıya Sebahattin Güzel, Recep Ertaş, Fatih kanbur, Özkan Harmanlı Katıldı. 

Toplantılarda TFF talimatları, pandemi süreci, l hıfzıssıhha talimat ve yönetmelikleri, kulüplerin durumu ve gelecek sezon da dahil olmak üzere bir çok konu üzerinde müzakereler yapıldı. 

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Tertip Kurulu Başkanı Tezcan Demir,  "Alınan kararlar futbol camiamıza hayırlı olsun, alınabilecek en iyi kararları almaya çalıştık. Toplantı sonucu alınan bu kararlar TFF'ye sunulacak ve onay aldığı takdirde geçirliliği olacak." ifadelerine yer verildi.

Alınan kararlar

-Birinci Amatör kümede gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar süper amatöre çıkmıştır. 

-Gruplarında üçüncü olan dört takım kuraya girecek. Bu dört takımdan iki takım birinci amatöre çıkacak. 

-Gruplarında dördüncü olan takımlar kuraya girecek onlardan da iki takım da süper amatöre çıkacak. 

-Toplamda 12 takım süper amatöre çıkmış olacak.

-Önümüzdeli sezon Süper Amatör ligi üç gurupta onarlı takımlarla oynanacaktır.