Bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve makineye bağlı olarak yaşamını sürdüren Sakaryaspor taraftarının ve Sakarya halkının yakından tanıdığı tribün liderlerinden 'Amigo Ersin' lakabıyla tanınan Ersin Uysal, geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

ÖLÜMÜYLE YASA BOĞDU
Sakarya'nın yanı sıra Türkiye'deki spor camiasının da yakından tanıdığı bir isim olan nam-ı değer Amigo Ersin'in ölümü, ailesini, sevenlerini ve spor camiasını yasa boğdu.

TABUTUNA SAKARYASPOR FORMASI SERİLDİ
61 yaşında hayata gözlerini yuman Sakaryaspor Amigosu Ersin Uysal için Adapazarı Orhan Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni yapıldı. Cenazesi Orhan Camii'ne getirilen Ersin Uysal'ın ailesi ve yakınları, burada taziyeleri kabul ederken, Ersin Uysal'ın tabutuna Sakaryaspor bayrağı ve lakabının yazılı olduğu 54 numaralı Sakaryaspor forması serildi.

Cenazeye Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, Sakaryasporlu futbolcular, farklı şehirlerin kulüp yöneticileri, Sakaryaspor tribünlerinin önde gelen isimleri, çok sayıda taraftar ve vatandaş katıldı. 'Amigo Ersin'i son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Uysal'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Arifiye Kışlaçay Köyü'nde toprağa verilmesi için son yolculuğuna uğurlandı.

Arifiye Kışlaçay Köyü defnedilen Ersin Uysal'a (Amigo Ersin) Halk54.com yazı ailesi olarak Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.